Mariël Middendorp nieuwe topvrouw hoogheemraadschap van Rijnland

Mariël Middendorp gaat half april aan de slag bij het hoogheemraadschap van Rijnland. Ze volgt Caroline van de Wiel op die dit jaar de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt. Middendorp  is momenteel werkzaam als gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Rijswijk.

 

Achtergrond
Mariël Middendorp (1975) studeerde klinische en gezondheidspsychologie in Leiden en Public Controlling in Rotterdam. Na een aantal jaar als (interim) manager bij de Rijksoverheid te hebben gewerkt, maakte zij eind 2009 de overstap naar de gemeenten. Eerst Barendrecht en vanaf medio 2013 werkte zij in Alphen aan den Rijn, als directeur dienstverlening en sociaal domein en plaatsvervangend gemeentesecretaris. Daarna werd zij gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Rijswijk.

 

(Foto: Frank Jansen).

Maatschappij Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×