(Foto's: Chris de Waard).

Serre Café de Bonte Koe mag definitief blijven

Na een serie procedures die jarenlang aansleepte heeft de Raad van State woensdag definitief besloten dat de uitgebouwde serre van Café de Bonte Koe in de Hooglandse Kerkchoorsteeg mag blijven. De door de gemeente verstrekte vergunning waardoor de illegaal neergezette uitbouw in 2010 werd gelegaliseerd is terecht verleend, zo oordeelt de RvS nu.

Eerder kregen klagende buren bij de rechter verschillende keren gelijk en leek het er op dat de serre van de populaire kroeg zou moeten verdwijnen of dat er ingrijpende maatregelen getroffen zouden moeten worden om overlast voor de overburen te voorkomen. De klagers zijn overigens al geruime tijd geleden verhuisd.

Economie Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×