(Foto's: Regio15).

Auto belandt in de sloot naast Achthovenerweg

Een auto is vanmiddag in een sloot terecht gekomen langs de Achthovenerweg in Leiderdorp. De melding van het incident leidde de hulpdiensten in eerste instantie naar de Van der Valk Boumanweg. Daar is de brandweer gestart met het zoeken naar een auto in het water.

Kort tijd later is gemeld dat het incident plaatsvond op de Achthovenerweg, waarna alle hulpdiensten met spoed naar deze locatie zijn toegereden. De bestuurster van het voertuig raakte niet gewond en is thuis gebracht door een bekende. Een bergingsbedrijf zorgt voor de berging van het voertuig. Het is niet bekend hoe de auto in het water is geraakt.

Op nagenoeg dezelfde plek op de Achthovenerweg is al meerdere keren een voertuig te water geraakt. Zo belandde op 8 februari nog een brommobiel op zijn zijkant in de sloot.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×