Niels Donders van De Sportanen en Nino Poulina van Goals4Life. (Foto: De Sportanen/Goals4Life).

Sportkamp in de Kikkerpolder tijdens voorjaarsvakantie

Goals4Life en sportkinderopvang De Sportanen organiseren van 24 tot en met 28 februari een sportkamp op het terrein van voetbalvereniging Lugdunum. Kinderen van vier tot en met 12 jaar kunnen de hele week onder begeleiding verschillende sporten en spellen doen. Met het sportkamp willen de twee organisaties kinderen stimuleren om meer te bewegen.

Het programma start iedere dag om 08.30 uur en eindigt om 16.00 uur. Er zijn verschillende voetbalonderdelen, maar ook sporten als handbal, hockey, honkbal en trefbal komen voorbij. Daarnaast zijn er activiteiten als hutten bouwen, levend stratego en Expeditie Robinson.

Deelnemers krijgen tijdens het kamp kleding, eten en drinken en gezonde snacks. Aanmelden kan via de.sportanen@gmail.com of 06-83555184. De kosten voor de hele week zijn 295 euro.

Leiden Maatschappij Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×