Muzikanten worden op geroepen zich in de schrijven voor de 34e editie van De Gouden Pet. (Foto's: Chris de Waard).

Gouden Pet op zoek naar straatmuzikanten

Het Leidse straatmuzikantenconcours De Gouden Pet dat komende zomer op zondag 28 juni wordt gehouden is op zoek naar deelnemende straatmuzikanten. Aan het festival doen elk jaar tussen de 36 en veertig bandjes mee en voor de 34e editie zijn nog speelplekken beschikbaar. De muzikanten spelen in het gebied rond de Hooglandse kerk, de Nieuwe Rijn en de Botermarkt. Er wordt gestreden om de Gouden Pet.

Muzikanten kunnen zich aanmelden via www.goudenpet.nl. Het genre maakt niet uit. Het aanbod varieert jaarlijks van Rock ’n Roll tot Bluegrass en van Folk, Salsa, Jazz, Pop, R&B tot Blues. Alle deelnemers spelen vier keer een half uur op verschillende plekken in de Leidse binnenstad.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×