(Foto's: Regio15).

Verdachte aangehouden voor ramkraak drogist Oegstgeest

De districtsrecherche in Leiden heeft maandag een 41-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden vanwege zijn vermeende betrokkenheid bij de ramkraak op een drogist op tweede kerstdag 2019.

Een auto ramde rond 22.30 uur de gevel van de drogisterij aan de De Kempenaerstraat. Bij de roof werd onder andere parfum buitgemaakt. Mede dankzij verklaringen van oplettende getuigen, kwam de identiteit van de nu aangehouden verdachte aan het licht.

De verdachte is door rechercheurs aangehouden in de penitentiaire inrichting waar hij een gevangenisstraf uitzit voor meerdere vermogensdelicten. Hij heeft zijn betrokkenheid bij de ramkraak inmiddels bekend.

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×