Tijdens de vorige viering van boomfeestdag plantten kinderen een boom met wethouder Ruud Bouter. (Archieffoto: Gemeente Zoeterwoude).

Nationale boomfeestdag Zoeterwoude afgelast

Net als de andere gemeenten in de regio heeft ook Zoeterwoude besloten dat de jaarlijkse viering van de Nationale Boomfeestdag (voorlopig) komt te vervallen. Op woensdag 18 maart zouden meer dan 100 kinderen, vrijwilligers en andere personen een aantal struiken planten op het vernieuwde schoolplein van brede basisschool Het Avontuur. Ook werden er naast de pannakooi fruitbomen gepland.

In navolging van de landelijke maatregelen tegen het corona virus heeft de gemeente samen met Natuur en Milieu Educatie Zoeterwoude (NMEZ) besloten om de viering af te lasten. De mogelijkheden om de viering te verplaatsen naar het najaar worden momenteel uitgezocht.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×