(Foto: Regio15).

Scootmobilist die zaterdag de Vliet inreed overleden

De man die zaterdagochtend bij het Korte Vlietpad met zijn scootmobiel het water van de Vliet inreed is overleden. Een woordvoerder van de politie heeft dat bevestigd. Getuigen hebben verklaard dat de man onwel is geworden, waarna hij het water is ingereden.

Passerende wielrenners zagen dat gebeuren en zijn direct te hulp geschoten. Twee van de wielrenners zijn de Vliet ingesprongen en kregen het slachtoffer snel uit het water waarna zij zijn gestart met het verlenen van eerste hulp.
De hulpdiensten hebben het slachtoffer vervolgens gereanimeerd en in kritieke toestand met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×