Sleutelstad gaat twee keer per dag live met actueel coronanieuws

Sleutelstad zendt vanaf vandaag twee keer per dag een live nieuwsuitzending uit met actuele informatie over corona en de gevolgen van de maatregelen in de Leidse regio. De uitzendingen zijn iedere dag te horen tussen 13.00 en 14.00 uur en tussen 17.00 en 18.00 uur via 107.5 FM, 102.4 op de kabel en online via sleutelstad.nl/player.

Telefonisch
In de aangepaste uitzendingen van Nieuws071 komen experts, dienstverleners en bijzondere verhalen voorbij. Ook zoekt de redactie van Sleutelstad de hele dag naar antwoorden op vragen die bij inwoners van de Leidse regio spelen.

De gasten komen niet naar de studio, maar worden telefonisch in de uitzending gehaald om risico op besmetting met het coronavirus ook bij gasten en medewerkers van Sleutelstad zo laag mogelijk te houden.

Stuur je vraag in
Heb je zelf een vraag over iets dat met het coronavirus en de Leidse regio te maken heeft waar je het antwoord niet op kunt vinden? Stuur hem in en Sleutelstad probeert het uit te zoeken. Ook bijzondere verhalen en tips zijn welkom, evenals video- en fotomateriaal.

Een vraag insturen of tip kan via corona@sleutelstad.nl en via whatsapp 06-16811160. Je kunt een vraag ook insturen als audio opname, dan wordt hij mogelijk op de radio uitgezonden.

Blijf op de hoogte
Volg sleutelstad.nl en blijf de hele dag door op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het coronavirus in de Leidse regio. Elke dag plaatsen wij artikelen met updates en ook de interviews uit de live uitzendingen zijn hier terug te vinden.

112 Sleutelstad Leiden Leiderdorp Oegstgeest Regio Voorschoten Zoeterwoude Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×