(Fotograaf: Emile van Aelst).

Zonder zaterdagmarkt toch nog behoorlijk druk in het centrum van Leiden

Terwijl de markt niet door ging, veel winkels hun deuren gesloten hielden en de horeca dicht is, was het zaterdag toch nog redelijk druk in het centrum. Vooral op de Nieuwe Rijn en de Aalmarkt liep veel publiek. Een enkeling stond verbaasd te kijken dat er geen markt was, maar bij de meeste mensen was dit wel bekend.

Zowel op de Haarlemmer- als Breestraat zijn de meeste winkels gesloten. De meeste mensen hielden zich wel aan 1,5 meter afstand. Bij de winkels die open waren, mochten maar een paar klanten tegelijk naar binnen en vormden zich rijen voor de deur.

Leiden Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×