(Foto: Gemeente Voorschoten).

Voorschotense gemeenteraad stuurt brief aan inwoners

De gemeenteraad van Voorschoten heeft een brief geschreven aan de inwoners in verband met de situatie rond de coronacrisis. “Sinds de maatregelen rondom de bestrijding van de verspreiding van het coronavirus zijn ingegaan, is het voor iedereen aanpassen geweest”, zo schrijven de raadsleden.

De gemeenteraad heeft besloten om in ieder geval in de maand maart niet meer met elkaar te vergaderen. Inmiddels is er op voorstel van de griffie besloten hoe de verschillende onderwerpen de komende tijd worden behandeld. “Door de coronacrisis komt veel in een ander perspectief te staan. Met elkaar moeten we er voor zorgen dat we zo goed mogelijk door deze periode komen om daarna, als deze crisis is afgelopen, verder te kunnen.”

De raadsleden spreken in de brief verder hun waardering uit voor alle initiatieven die in het dorp ontstaan. “We kijken met grote bewondering naar de inzet van eenieder die helpt om de zaken die moeten blijven draaien, draaiende te houden. Er zijn veel mensen en organisaties die iets extra doen, een stapje harder lopen of een helpende hand uitsteken. Super om te zien.” De raadsleden sluiten hun brief af met de klemmende oproep om vooral anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

Maatschappij Politiek Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×