(Foto: Stadsbrouwhuis Leiden).

Stadsbrouwhuis opent digitaal de deuren met Minecraftcafé

Het Leidse Stadsbrouwhuis sloot enkele weken geleden net als de andere horeca verplicht de deuren. Vrijdagmiddag om 17.00 gingen de deuren weer open: digitaal met het ‘Minecraft & Cans cafe’. Mensen in Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp en Voorschoten kunnen naast een bezoek aan het digitale café ook vers getapte bieren in blik en bierkaas bestellen.

Bier bestellen
Eerder kwam het Stadsbrouwhuis al met het idee om met een biertapfiets bier te bezorgen. Daar bleek een vergunning voor nodig te zijn en dus kon het plan niet doorgaan. Dat geldt niet voor bier in blik en dus werden er eigen bierblikken geproduceerd waar vers getapt bier in bezorgd kan worden. SBH Beer to Go is de hele dag open en kan er besteld worden via de livestream op facebook. Bestellen kan tot 18.00 uur, daarna worden de bieren langsgebracht. De bierlijst is te vinden op  www.stadsbrouwhuis.nl.

Wie het virtuele café wil bezoeken heeft Minecraft PC (Java) Edition (download) nodig. De Minecraftbar gaat open vanaf 15:00, laat een bericht achter voor Marek Jesse en hij voegt je toe.

Economie Leiden Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×