Mark Rutte op de Montessorischool in Oegstgeest. (Beeld: livestream).

Mark Rutte opent online gymles op basisschool Oegstgeest

Kinderen van de Montessorischool in Oegstgeest keken woensdagochtend raar op toen ze opeens minister-president Mark Rutte in hun gymzaal zagen. Hij was daar op bezoek om de docenten een hart onder de riem te steken en sprak de kinderen voorafgaand aan wat beweging toe. “Ik hoop dat alles snel weer normaal wordt, maar dit gaat helaas nog wel even duren”, zei hij via de webcam.

Na een korte toespraak, waarin Rutte zijn waardering voor de juffen en meesters van de school uitsprak, begon de gymles op afstand. “We beginnen met een stukje gezondheid”, aldus de premier over de springtraining van docent Robin. De les werd via livestream uitgezonden op Youtube en is hier te bekijken.

Advertentie

Oegstgeest Onderwijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×