Een ambulance met mobile Intensive Care Unit wordt bij het Leidse Universitair Medisch Centrum klaargemaakt voor het ophalen van een patiënt. (Foto: Rob van Dullemen).

Aantal ziekenhuisopnames van inwoners Leidse regio voor Covid-19 gelijk gebleven

Er zijn afgelopen etmaal 1.083 mensen positief getest op corona. Daarmee komt het totaal op 14.697. Het dodental steeg opnieuw fors. Er overleden 166 mensen aan de door het coronavirus veroorzaakte ziekte Covid-19. Het op een na hoogste aantal in een etmaal tto nu toe. In totaal zijn in ons land nu 1.339 mensen aan het virus bezweken.

Van de Covid-19 patiënten uit de Leidse regio worden er momenteel 33 in een ziekenhuis behandeld. Dat zijn er net zoveel als gisteren en ook de aantallen per gemeenten zijn gelijk gebleven. Achttien Leidenaars worden in het ziekenhuis verpleegd, vijf Leiderdorpers en drie inwoners van Oegstgeest. Verder gaat het om vijf Voorschotenaren en twee inwoners uit Zoeterwoude.

Maatschappij Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×