De hulpdiensten verzamelden zich om 16.00 uur bij het Alrijne. (Foto: Emile van Aelst).

Hulpdiensten steken personeel Alrijne Ziekenhuis hart onder de riem

Hulpverleners van verschillende diensten hebben zondagmiddag om 16.00 uur een spontaan applaus gebracht aan het personeel van het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp. De agenten, brandweerlieden en verpleegkundigen moedigden het ziekenhuispersoneel op de corona-afdeling aan om vol te houden, juist nu er aankomende week een piek in het aantal patiƫnten wordt verwacht.

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan het toevoegen van extra ziekenhuisbedden waar intensieve zorg kan worden verleend. Daar kunnen mensen die ernstig ziek zijn geworden van het coronavirus worden verpleegd. Die extra inzet vraagt veel inspanning van het ziekenhuispersoneel, dat het applaus van achter de ramen van het ziekenhuis in ontvangst nam. Vorige week werd een vergelijkbare hulpverleningsgroet gebracht aan personeel van het LUMC in Leiden.

112 Sleutelstad Leiderdorp Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×