Van links naar rechts moskeevoorzitter Göksel Aribas, Fatih Kasapoglu van de stichting Fatih en Durmus Doğan van Tover. (Foto's: Vahit Köroğlu).

Turkse organisaties doneren aan Voedselbank Leiden

Drie Turkse organisaties uit Leiden hebben vanmorgen gezamenlijk een pallet vol goederen aan de voedselbank in Leiden gedoneerd. De Mimar Sinan Moskee aan het Kooiplein, ondernemersvereniging Tover en de Stichting Fatih wilden graag iets doen voor kwetsbare stadsgenoten. Op aangeven van de voedselbank werden vooral lang houdbare producten gebracht.

De organisaties hebben geld ingezameld bij hun leden en met dat geld bij een groothandel inkopen gedaan. Het ging vandaag om een eerste schenking. In overleg met voedselbank wordt geïnventariseerd wat de komende tijd nodig is en dan volgt over een paar weken nog een aflevering.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×