(Foto: Pixabay / Alexandra Koch).

Hoe vier jij Pasen tijdens de coronacrisis? Laat het ons weten!

Geen woonboulevard, geen basisschoolklassen die naar paaseieren speuren en niet te water in een recreatieplas. Pasen is anders dan andere jaren, door de coronacrisis. Maar wat doen we in de Leidse regio wél tijdens deze feestdagen? Laat ons weten hoe jij en je vrienden of familie de paasdagen doorbrengen en stuur een foto.

Misschien houd je het bij een beschaafd paasontbijtje in de zon, of ga je eindelijk eens die schilderklus uitvoeren. Wat je ook doet: laat het ons even weten en misschien kom jij dan wel op de site of op televisie.  Stuur je verhaal en foto naar redactie@sleutelstad.nl met onderwerp ‘Paasdagen’ of app naar de studio via 06-16811160.

Regio Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×