'Willie in je Woonkamer': alternatieve Leidse kroegentocht op Koningsdag

Paula van Boheemen organiseert samen met STAD Leiden een alternatieve kroegentocht tijdens Koningsdag die deelnemers vanaf huis kunnen doen. De kroegentocht ‘Willie in de Woonkamer’ bestaat uit een ‘Prins Pils Box’ bierpakket, plattegrond en weetjes over bier. Ook wordt er met Zoom verbinding gelegd met de verschillende kroegen. Het initiatief ondersteunt twaalf lokale ondernemers.

Het bierpakket is met lokale brouwerijen speciaal voor de kroegentocht samengesteld. In iedere Prins Pils Box zijn zes flesjes speciaalbier te vinden. Ook kan er alcoholvrij bier worden besteld.

MAXIMA’AL GENIETEN
“Verder vind je in het pakket een plattegrond waar alle kroegen op ingetekend zijn, met informatie over de biertjes en wat er met Willie allemaal te beleven is in jouw woonkamer! Zo heeft hij via Zoom live verbinding geregeld naar de kroegen, zodat je met je vrienden de kroegen vanaf je bank online kan bezoeken op Koningsdag. MAXIMA’AL GENIETEN!”, zo schrijft de organisatie.

Een Prins Pils Box kost 30,00 euro en ondersteunt de volgende lokale ondernemers: Cafe de Re-Spons, Lemmy’s Biercafe, The Duke of Oz, Stadsbar Storm, De Uyl van Hoogland, De Hut van Ome Henne, Leidsch Bier, Brouwerij Pronck, IF Craft, Neptunus, Stadsbrouwhuis en De Vrolijke Noot.

Een pakket bestellen kan online. Alcoholvrij bier is verkrijgbaar via info@stad-leiden.nl.

Economie Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×