(Afbeelding: Gemeente Leiden).

Gemeente beloont mooie coronaverhalen met taart

Vandaag is de gemeente Leiden begonnen met de campagne ‘Warm hart voor jou’. Via posters en berichten op social media wil de gemeente laten zien trots te zijn op hoe de Leidenaren met deze bijzondere tijd omgaan. Op de posters die op 70 plekken in Leiden hangen, staan Leidenaren op wie de coronamaatregelen allemaal een andere invloed hebben. Bijvoorbeeld mensen die heel hard doorwerken en mensen voor wie het leven juist opeens heel rustig is geworden. Denk aan ouders die thuis les geven, zorgmedewerkers en spelende kinderen. De gemeente heeft hier een warm hart voor en is benieuwd naar de ‘warm hart voor jou verhalen’ van anderen. De posters blijven twee weken in de stad hangen.

Warm hart voor jou komt ook terug op de online kanalen van de lokale media, social media, de Stadskrant en in de digitale nieuwsbrief Stadsnieuws. Op Facebook, Instagram en Twitter worden mensen opgeroepen om mooie ‘Warm hart voor jou verhalen’ te delen. De warmste en liefste verhalen ontvangen een taart. Meedoen kan door gebruik te maken van de hashtag #warmhartvoorjou.

Leiden Maatschappij Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×