(Foto: Rob van Dullemen).

Daling in aantal sterfgevallen, opnames en nieuwe besmettingen

Bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu zijn zondag 83 sterfgevallen als gevolg van Covid-19 gemeld. Dat zijn er veel minder dan gisteren. In totaal telt ons land nu 3.684 sterfgevallen.

Verder werden er 110 nieuwe patiënten in het ziekenhuis opgenomen en ook dat zijn er zo’n twintig minder dan een dag eerder. In totaal zijn er nu 9.704 mensen in een ziekenhuis opgenomen of opgenomen geweest. Ook het aantal nieuwe besmettingen daalde. 1.066 tegenover 1.140 op zaterdag. Er zijn nu in totaal 32.655 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM.

Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van voorgaande dagen vaak nog aangevuld.

Aantal opnames in Leidse regio licht gestegen
In de Leidse regio zijn nu 63 mensen met Covid-19 in een ziekenhuis opgenomen. Dat is er één meer dan gisteren. Het gaat nu om 36 inwoners uit Leiden (+1), 9 uit Leiderdorp, 7 uit Oegstgeest, 9 uit Voorschoten en 2 uit Zoeterwoude.

Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×