(Foto's: J.P. Kranenburg)

'Lief, liever, liefst' vrolijkt seniorencomplexen op in Leiderdorp

Het gelegenheidstrio ‘lief, liever, liefst’ speelde afgelopen zaterdagmiddag gevoelige, mooie en gezellige muziek in de binnentuinen van de seniorencomplexen aan de Bloemendaalselaan, Ommedijk en Simon Ouwerkerkstraat in Leiderdorp. Dankzij het mooie weer konden de bewoners even alle zorgen vergeten en meezingen en swingen vanaf hun balkon of op het terras. Gitaar en zang werden verzorgd door Klazien Verwegen, drum door Louis van Dijck en (dwars)fluit door Mariëtte Meisters.

Welzijnsorganisatie Incluzio Leiderdorp nam het initiatief voor de activiteit, nu het reguliere programma door het coronavirus al bijna twee maanden stilligt. Activiteitenbegeleiders Annelèn van Wetten en Netty Reinders organiseerden de afgelopen weken samen met de seniorencoaches Ella Koning en Jeanet Moerings al diverse activiteiten voor senioren om het gemis aan programma op te vangen.

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×