(Foto: Kinderboerderij Merenwijk).

Kinderboerderij Merenwijk weer open voor bezoekers

De Kinderboerderij in de Merenwijk is sinds vandaag weer open voor kinderen tot en met twaalf jaar. Wel met aangepaste openingstijden en enkele spelregels voor de bezoekers. Per gezin mag maximaal één volwassen mee en op het erf geldt éénrichtingsverkeer. De looproute is met pijlen aangegeven. De stallen, bezoekerscentrum Weidezicht en de toiletten zijn gesloten. Ook mogen de dieren niet worden geaaid en gevoerd.

Bezoekers zijn welkom van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 14.30 uur. Het theehuis start binnenkort met een afhaal-loket en het terras opent naar verwachting op 1 juni.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×