Balkonbingo in Leiderdorp. (Foto: J.P. Kranenburg).

Derde Helft organiseert balkonbingo in Leiderdorp

Onder de noemer ‘De derde helft on tour’ organiseerden leden van de supportersvereniging van Leiderdorpse voetbalvereniging RCL vandaag een balkonbingo. Een groot aantal bewoners van drie flats aan de Schansen in Leiderdorp speelden gratis mee met het gesponsorde evenement. Clubhuis De Derde Helft is een initiatief van het Ouderenfonds, welzijnsorganisatie Incluzio Leiderdorp, hockeyclub Alecto en RCL. Ze organiseren activiteiten voor 55-plussers in het dorp.

“Door de coronamaatregelen leek alles stil te liggen. Toen kwam de supportersvereniging met het idee voor de balkonbingo”, vertelt Robert van Egmond, buurtcoach bij Incluzio Leiderdorp. Van Egmond vond de bingo erg geslaagd en kijkt al uit naar een vervolg. “We gaan dit vaker doen, uiteraard is de volgende bingo op een andere plek.”

Ook de Leiderdorpse burgemeester Laila Driessen nam, op veilige afstand, een kijkje bij de balkonbingo.

Leiderdorp clubhuis de derde helft


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×