(Foto's: Reanne van Kleef).

Zaterdag ook markt op Hooglandse Kerkgracht

De zaterdagmarkt wordt als proef uitgebreid met de Hooglandse Kerkgracht en de Nieuwstraat. Het is een uitbreiding van de tijdelijke marktlocaties op de Beestenmarkt en de Lammermarkt. Hierdoor kunnen vijftien extra kramen een plek krijgen. Het gaat met name om aanbieders van non-food artikelen.

Op de Hooglandse Kerkgracht staan drie bloemenkramen en verder kramen met telefoonhoesjes, sieraden, lederwaren, kleding, fietsonderdelen, stoffen en rookwaren. In de Nieuwstraat komen kramen met boeken en een loempiaverkoper.

De markt begint om 7.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Na de proef op zaterdag 30 mei beoordeelt de gemeente of de markt voor een langere periode op de Hooglandse Kerkgracht plaats kan vinden.

Het opbouwen van de markt. (Foto’s: Reanne van Kleef).

Economie Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×