(Foto: PR Groen en Hard).

Zoeterwoudse band geeft online concert ter ere van het Dorpsfeest

De Weipoortse (Zoeterwoude) feestband Groen&Hard geeft zaterdagavond 27 juni een online concert ter ere van het Dorpsfeest. Eigenlijk zouden de artiesten zaterdag optreden tijdens het dorpsfeest, maar nu dat feest door de coronacrisis niet door gaat, hebben de heren besloten om hun concert online te geven.

“Na de GPS-speurtocht van Stichting Dorpsfeest Zoeterwoude treden we vanaf 22.30 uur op, live vanaf een geheime locatie in de Weipoort”, vertelt zanger Michiel Breedveld. Het optreden is live bij te wonen via de Facebook-pagina van Groen&Hard.

Vorig jaar stond de band nog live in de feesttent van het Dorpsfeest. De band vindt het heel jammer dat het Dorpsfeest niet door kan gaan. Breedveld: “Daarom willen we iets doen om toch nog een beetje samen te kunnen zijn. Het zou leuk zijn als iedereen elkaar even online treft en berichten achterlaat voor elkaar. Als we spelen, zien wij die ook, daar kunnen we dan weer op reageren.”

In april speelde de band een online-benefietconcert voor de horeca in Zoeterwoude en omstreken. “Dat was een doorslaand succes. Honderden mensen hebben die avond naar het concert gekeken en op veel plekken stond de stream keihard aan op de televisie in de huiskamer. Een enkeling genoot zelfs vanuit het bubbelbad in de tuin”, lacht Breedveld.

Het concert ter ere van het Dorpsfeest is uitdrukkelijk ook voor alle vrijwilligers die elk jaar meewerken aan het Dorpsfeest.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×