(Foto's: Media TV).

Politie doet onderzoek bij bedrijfspand Rooseveltstraat

De politie heeft onderzoek gedaan in een leegstaand bedrijfspand aan de Rooseveltstraat. Na een melding over een inbraak ging de politie een kijkje nemen. Of er echt is ingebroken, wil de politie niet bevestigen.

Duidelijk is wel dat er meer aan de hand is dan een inbraak. De omgeving is afgezet met schermen en de politie heeft ook iets uit het pand gehaald. Wat is niet bekend. Ook werd een bestelbus die in het pand stond in beslag genomen.

Volgens omstanders zou er sprake zijn geweest van een ‘rip deal’. Fotopersbureau Media TV meldt dat er een verband zou zijn met de overvallers die donderdag in de Professoren- en Burgemeesterswijk zijn gearresteerd.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×