Veertig achthoekige tafels met elk vier stoelen vormen het terras dat Eventmaat vier weken wil exploiteren in Park Landskroon. (Foto: Chris de Waard).

Nog geen duidelijkheid over terras in Park Landskroon

Het Leidse evenementenbureau Eventmaat heeft deze donderdagmiddag nog geen duidelijkheid gekregen over de geldigheid van de vergunning voor een tijdelijk terras in park Landskroon in Oegstgeest. Vandaag diende bij de rechtbank in Den Haag een kort geding van omwonenden tegen de  vergunningverlening door de gemeente Oegstgeest.

De voorzieningenrechter toonde zich wel verbaasd over de vergunning die de gemeente Oegstgeest heeft verleend. Die staat vol aannames die niet worden onderbouwd. Ze neemt even wat tijd om tot een uitspraak te komen.

“Die uitspraak volgt vrijdagmiddag of anders uiterlijk maandag”, zegt Bas van Dijck van Eventmaat na afloop van de anderhalf uur durende rechtszaak. Als de uitspraak niet morgen, maar maandag volgt, kan het terras in elk geval dit weekeinde open.

Economie Maatschappij Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×