(Foto's: Emile van Aelst).

Onthulling vitrinekast Oegstgeest

Wethouder Jan Nieuwenhuis (economie) heeft het door Dorpsmarketing Oegstgeest verfraaide vitrinekastje bij het gemeentehuis officieel onthuld.

Er werd tot nu toe geen gebruik gemaakt van de vitrinekast en was een doorn in het oog van veel wandelaars en bezoekers van het gemeentehuis. Daarom leek het Dorpsmarketing Oegstgeest een interessant idee om hier wat moois van te maken. In het vitrinekastje hangen verschillende Oegstgeester items die regelmatig zullen variëren. Bijvoorbeeld de Wolkers wandelroute, de Boerhaave fiets- en wandelroute en de sleutelhanger. Ook is er een bijzondere fotowedstrijd voor de echte Oegstgeest kenners.

Uitleg fotowedstrijd Dorpsmarketing Oegstgeest:
Wie naar het gemeentehuis in Oegstgeest gaat ziet net na de poort vitrinekastje aan de linkerkant staan. Hierin hangen momenteel tien foto’s van bijzondere locaties in het dorp. De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Monique Shaw. “Wellicht herkennen mensen een aantal plaatsen, maar misschien ook weer niet. Juist in deze tijd dat iedereen meer gaat wandelen in de eigen omgeving, is het een leuke uitdaging om op zoek te gaan naar waar deze foto’s gemaakt zijn”, zegt dorpsmarketeer Marjolijn van der Jagt.

De foto linksboven heeft het cijfer 1 en de foto rechtsonder het cijfer 10. Zo spreekt voor zich welke cijfers de andere foto’s hebben. Stuur aan mvanderjagt@dorpsmarketingoegstgeest.nl de locatie waar de foto’s gemaakt zijn van de cijfers 1 tot en met 10. En voeg bij de cijfers dan de locatie toe. Wie alle tien de mooie plaatsen goed heeft geraden, wint een uniek Terug naar Oegstgeest pakket. De actie loopt tot maandag 10 augustus 2020.

Cultuur Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×