(Afbeelding: Politie)

Politie houdt twee fietsendieven aan in Leiderdorp

Een man uit Leiderdorp zag bij de Houtkamp een jongeman op de gestolen fiets van zijn dochter zitten. Daarop belde hij de politie die meteen ter plaatse kwam. De agenten spraken de jongen en een vriend aan, waarop de jongen verklaarde dat het zijn eigen fiets was. Omdat de melder de fiets zeer nauwkeurig kon omschrijven werd de jongen aangehouden wegens fietsendiefstal.

Toen de melder zelf ook ter plaatse kwam, herkende hij ook de fiets die de andere jongen bij zich had. Dit was de fiets van zijn buurman en die was ook gestolen. De buurman kon zijn fiets ook goed omschrijven, waarop ook de tweede jongen werd aangehouden.

De daders zijn een 20-jarige man uit Den Haag en een 17-jarige jongen uit Oud Ade. Ze werden ingesloten voor verhoor.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×