(Foto: Politie).

Drie verdachten van scooterdiefstal in Leidse regio aangehouden door politie

Bij een controle tijdens een nachtdienst heeft de politie in Leiderdorp een man aangehouden die inbrekerswerktuigen bij zich had. De telefoon van de man werd voor vervolgonderzoek in beslag genomen. Door onderzoek van de politie zijn deze week nog twee verdachten aangehouden.

De drie mannen worden verdacht van de diverse diefstallen van scooters en heling in de Leidse regio. “Sinds de drie verdachten zijn aangehouden is er bij de politie geen aangifte meer gedaan van diefstallen van scooters in Leiden en omstreken. Hier zijn wij enorm blij om” zegt de politie.

De betrokkenheid van de drie verdachten uit Oegstgeest, Leiden en Leiderdorp wordt nader onderzocht. Het wordt niet uitgesloten dat er nog meer aanhoudingen volgen.

112 Sleutelstad Leiden Leiderdorp Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×