College en gemeenteraad van Oegstgeest. (Foto: IJsbrand Terpstra).

Coalitievorming Oegstgeest naar volgende fase

De fracties van VVD Oegstgeest, CDA Oegstgeest en Hart voor Oegstgeest gaan proberen een coalitie te vormen. De partijen hebben deze week een eerste verkennend gesprek met elkaar gehad en zien daarin alle aanleiding om verder te praten. Onder leiding van informateur Vincent Janssen worden in de rest van de zomerperiode coalitiebesprekingen gevoerd.

“Het gesprek verliep in een open en constructieve sfeer”, meldt Janssen over de eerste bijeenkomst met de drie partijen. “Hiermee gaat het proces van coalitievorming een volgende fase in”, zegt Janssen die pas na afloop van de komende besprekingen weer met een update komt.

Oegstgeest Politiek Toekomst Endegeest en Overgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×