Foto ter illustratie. (Foto: Politie).

25-jarige kettingdief rukte sieraden van de hals bij oude dames in Leiderdorp

Een 25-jarige man uit Uithoorn is aangehouden op verdenking van een serie kettingroven. De jongeman maakte veelal oudere dames tot slachtoffer, hij trok dan het sierraad van diens hals en ging er op een scooter vandoor. Hij was vermoedelijk in een groot aantal gemeenten actief, waaronder Leiderdorp.

De man wordt verdacht van overvallen in Leusden, Bunschoten, Driebergen, Aalsmeer, Leiderdorp, Lisse, Hillegom, Alphen aan den Rijn, Amstelveen, Amsterdam, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, De Bilt en Aalsmeer. De verdachte zit in beperkingen en mag dus alleen contact met zijn advocaat hebben.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×