Op de website van Waterland Real Estate staan wat impressies over de toekomst van partycentrum La France. (Beeld: Waterland Real Estate).

75 woningen op locatie partycentrum La France Oegstgeest

Op de plek van partycentrum La France in Oegstgeest komen ongeveer 75 woningen. Dat blijkt uit plannen van vastgoedontwikkelaar Waterland Real Estate. Op de locatie langs de Rhijngeesterstraatweg moeten drie woongebouwen komen met zowel sociale huurwoningen, starterswoningen als koopwoningen.

Het partycentrum sloot afgelopen maand definitief te deuren, nadat al langer duidelijk was dat de exploitatie niet meer rendabel was. De impressies die Waterland bij het project op haar website heeft gezet, zeggen overigens nog weinig over de uiteindelijke bouwplannen. Architect Mecanoo gaat nog aan de slag met een definitief ontwerp.

Advertentie

Economie Maatschappij Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×