(Foto: Rob van Dullemen).

WOZfonds helpt Leidse speeltuinen met 7500 euro

Het WOZfonds Leiden heeft aan de vijftien speeltuinen die zijn aangesloten bij de Leidse Bond van Speeltuinverenigingen (LBS) elk vijfhonderd euro gedoneerd. Met de schenking wil het fonds de speeltuinen een helpende hand toereiken, omdat ze de afgelopen maanden noodgedwongen dicht moesten blijven en daardoor geen inkomsten hadden.

LBS-voorzitter John van Haasteren toont zich erg gelukkig met de bijdrage: “Wij zijn zeer blij met deze schenking en bedanken het WOZfonds van harte voor deze financiële steun. Vooral voor de jongste kinderen was het niet te bevatten dat ze niet konden spelen met hun vriendjes, omdat de speeltuinen vanwege de corona-lockdown gesloten waren.”

De speeltuinen sloten op 16 maart noodgedwongen de deuren. Pas eind april mochten ze weer worden opengesteld, maar de entree is tot 1 oktober gratis. De gemeente wil op die manier bereiken dat er zo min mogelijk belemmeringen voor de kinderen zijn om naar de speeltuin te gaan.

Advertentie

Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×