Eigen Facebookpagina voor kat Fiep

Fiep, de zwerfkat die onlangs in de Leidse Merenwijk werd gered door buurtbewoners, heeft een eigen Facebookpagina. Via Friends of Fiep kunnen belangstellenden het wel en wee van het dier volgen.

Twee weken geleden werd Fiep zwaargewond naar de dierenarts gebracht. De wonden in de kop en nek, waar zelfs maden inzaten, werden door de dierenarts schoongemaakt en behandeld. Aan het dierenartsbezoek zaten echter wel kosten verbonden van 300 euro. Buurtbewoners startten een crowdfundingsactie en haalden binnen mum van tijd meer dan 1600 euro bij elkaar. Het geld dat niet nodig was voor behandeling van het dier wordt gedoneerd aan de dierenambulance. Buurtbewoonster Victorine, die de zwerfkat al jaren eten gaf, heeft het dier thuis opgevangen.

Op de Facebookpagina van Fiep is te lezen dat het dier voor een tweede keer behandeld is door de dierenarts en dat het inmiddels weer goed gaat met Fiep.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×