Crowdfunding voor behandeling Leidse zwerfkat Fiep

Een zwerfkat uit de Merenwijk in Leiden is gisteren door buurtbewoners naar de dierenarts gebracht. Fiep, zoals het diertje door de omwonenden wordt genoemd, bleek zwaargewond. Een open wond in haar nek krioelde van de maden. Met slagroom en verdovingsmiddel wisten ze Fiep te vangen.

Wijkbewoner Victorine heeft zich over het onfortuinlijke diertje ontfermd. Hij mag bij haar thuis herstellen van de wonden die inmiddels door de dierenarts zijn schoongespoeld. De  behandeling en de benodigde penicillinekuur zijn echter kostbaar, zo’n 300 euro. Omdat er geen baasje bekend is, gaat de rekening naar Victorine.

Buren zijn daarom de actie ‘Funding Fiep’ begonnen om geld in te zamelen voor de medische kosten. “Mocht je een euro kunnen missen dan is onze dank groot,” meldt initiatiefneemster Rosanne Hogewoning. Bijdragen kan via www.geef.nl/nl/actie/funding-fiep/donateurs.

Advertentie

Leiden Maatschappij Fund Fiep


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×