(Foto: Chris de Waard).

Korevaarstraat dit weekend afgesloten

De Korevaarstraat in Leiden is dit weekend en ook volgend weekend afgesloten ter hoogte van de Hoogvliet. Er vinden werkzaamheden plaats voor de herinrichting van de straat. Vanaf vanavond 20.00 uur tot en met maandag 05.00 uur is de straat afgesloten voor al het autoverkeer.

Verkeersregelaars en borden geven de omleidingsroute aan. Ook de bussen rijden een andere route. De haltes op de Korevaarstraat en de Breestraat komen te vervallen. Op zaterdag rijdt tussen 10.00 tot 18.00 uur een pendeldienst door de Breestraat. Hierdoor blijven alle andere gebruikelijke haltes bereikbaar. De halte aan de Prinsessekade blijft beschikbaar voor de buslijnen.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×