Nieuwe cover van volkszanger Hoogkamer scoort weer; meer dan 130.000 views in paar dagen

De Leidse volkszanger Mart Hoogkamer heeft opnieuw een Engelstalig liedje gecoverd en opnieuw gaat het heel hard met het aantal kijkers. Terwijl Hoogkamer een tatoeage laat zetten zingt hij het nummer ‘Let It Be Me’ van The Everly Brothers. Binnen een paar dagen werd het filmpje al meer dan 130.000 keer bekeken.

Het lijkt er dus op dat de volkszanger weer scoort met een cover van een Engelstalig nummer. Zijn YouTube-video waarin hij op het strand in Spanje de klassieker ‘Unchained Melody’ zingt werd meer dan dertig miljoen keer bekeken.

Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×