(Foto's: 112 Sleutelstad).

Weer aanrijding op fietsrotonde

Voor de derde keer in korte tijd zijn een auto en een fiets met elkaar in botsing gekomen op de nieuwe fietsrotonde op de hoek van de Koninginnelaan en de Herenstraat in Leiden. Ook dit keer bleef het bij materiële schade. Een ambulance kwam wel ter plaatse, maar hoefde ook dit keer niemand te behandelen.

De gemeente Leiden liet de fietsrotonde de afgelopen maanden aanleggen om de kruising juist veiliger te maken en voor te bereiden op de geprognosticeerde stijging van het fietsverkeer in de komende jaren. Vanuit de wijk was er van meet af aan kritiek op het ontwerp ervan.

 

112 Sleutelstad Leiden Fietsrotonde Herenstraat


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×