(Foto: J.P. Kranenburg).

Ook ING-kantoor in Leiderdorp definitief dicht

Nadat eerder deze maand duidelijk werd dat het ING-bankfiliaal aan de Voorstraat in Voorschoten niet meer open gaat, blijkt dat nu ook te gelden voor het bankkantoor in winkelcentrum De Winkelhof in Leiderdorp.

Ook dit kantoor was vanwege corona al enige tijd dicht, maar in een brief stelt de bank nu dat het filiaal helemaal niet meer open gaat, omdat steeds meer mensen hun zaken online regelen. Inwoners van Leiderdorp zijn voortaan aangewezen op het ING-bankkantoor aan het Schuttersveld in Leiden.

Advertentie

Economie Leiderdorp Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×