(Foto: Rob van Dullemen).

Terrasfestival Puur bij Klinkenbergerplas op de tocht

Het is nog geen uitgemaakte zaak dat er een groot Puur Terrastival komt aan de Klinkenbergerplas. De organisatie heeft de start van de kaartverkoop maandagmiddag uitgesteld, omdat er nog geen groen licht is van de gemeente Oegstgeest.

“We hebben een heel mooi en uitgebreid plan voor Puur Terrastival ingediend, waarmee we de veiligheid van onze bezoekers kunnen garanderen”, meldt de organisatie. “Helaas is de gemeente nog niet helemaal overtuigd en kregen wij nogal plotseling te horen dat we nog geen akkoord hebben. Dit wijkt af van onze verwachtingen en eerder afgegeven signalen.” De organisatie houdt de moed er in en vertrouwt erop dat de gemeente in de komende dagen alsnog met de plannen in zal stemmen. Navraag bij de gemeente Oegstgeest leert dat de aanvraag inderdaad nog in behandeling is. Deze week komt er uitsluitsel.

In april van dit jaar werd het reguliere Puur Festival vanwege de corona-uitbraak afgelast. Wel heeft Puur-organisator Eventmaat sinds begin juli een tijdelijk corona-proof terras aan de Klink en een tweede in het Irispark.

Advertentie

Cultuur Economie Oegstgeest Politiek


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×