Politie geeft compositietekening vrij van dader steekincident Leidse Hout

De politie heeft een compositietekening laten maken van de voortvluchtige dader van een steekpartij in de Leidse Hout. Daarbij raakte een 20-jarige vrouw gewond aan hoofd en rug. Dat gebeurde in de nacht van donderdag 14 op vrijdag 15 augustus kort na middernacht. De vrouw was die avond met vrienden op stap bij het theehuis in de Leidse Hout en maakte even een ommetje met een vriendin toen de opvallend magere dader toesloeg.

Ook het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedde deze week aandacht aan de zaak.

Wie informatie heeft over deze zaak wordt dringend gevraagd om contact op te nemen met de recherche via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via M op 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunnen mensen die meer weten ook contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen via 06- 57876279.

112 Sleutelstad Leiden Steekincident Leidse Hout


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×