(Foto: Flickr).

Training voor tieners om 'kleur te bekennen'

Voor tieners die meer zelfvertrouwen willen opbouwen en zichzelf beter willen leren kennen start er eind oktober de training ‘Kleur Bekennen’. De tien bijeenkomsten worden georganiseerd door het centrum voor Jeugd en Gezin en zijn bedoeld voor jongens en meisjes tussen de twaalf en achttien jaar.

“De jongeren ontdekken hun eigen kwaliteiten door het eigen werk en dat van de anderen. Ze leren beter te praten over dit gevoel. Het is een creatieve training om te ontdekken wie hij/zij is, meer zelfvertrouwen op te bouwen en sterker te worden”, aldus het centrum voor Jeugd en Gezin in een persbericht.

De training ‘Kleur bekennen’ is een groepstraining van tien bijeenkomsten en start in Leiden op 26 oktober. Halverwege de training is er een ouderavond waarop de deelnemers aan de ouders kunnen laten zien wat ze tijdens de training hebben gedaan. Aanmelden kan via www.cjgcursus.nl.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×