Cultuur071, Uitzending 12-09-2020

Kasteel Duivenvoorden is een prachtige parel in het plaatsje Voorschoten. Het kasteel is bekend als trouwlocatie en om het mooie park, maar er is nog meer te doen.  Simone Nieuwenbroek is werkzaam op het kasteel. Zij is vandaag te gast om ons te vertellen welke mooie dingen er op het programma staan. 

https://www.kasteelduivenvoorde.nl/

Jos Nijhof in gesprek met Simone van Nieuwenbroek over Kasteel Duivenvoorden.

De wonderbaarlijke wereld van Boudewijn Buch gaat op 17 september eindelijk in première in Theater Ins Blau. De theatersolo van Dick van den Toorn is in samenwerking met het theater tot stand gekomen met de prachtige teksten van Kevin Jolly. Na de première zal het stuk de theater in het land aandoen. Kees van Leeuwen is bij ons te gast over dit mooie stuk.

https://theaterinsblau.nl/programma/6959/De-Wonderbaarlijke-Wereld-van-Boudewijn-Buch

Jos Nijhof in gesprek met Kees van Leeuwen over de voorstelling De wonderbaarlijke wereld van Boudewijn Büch in Ins Blau.

Museum De Lakenhal doet dit jaar voor het eerst mee aan de muziekcompetitie Art Rocks. Deze landelijke competitie daagt muzikanten uit een nummer te maken geïnspireerd op een kunstwerk uit de collectie. Bij ons is aangeschoven Esther Lubberding, initiator van dit bijzonder initiatief.

https://artrocks.nl/

Joque Mulder in gesprek met Esther Lubberding over Art Rocks.

Films zijn soms goed, soms heel slecht. Maar heel soms gaan films voorbij aan dit soort simpele kwalificaties en worden ze zoveel meer dan dat, cult! Dankzij het LIFF kunnen we binnenkort naar een hoop CultZooi kijken op het grote witte doek in De Buurt.

https://www.liff.nl/Specials/CULTZOOI

Advertentie

Cultuur Nieuws #cultuur071 Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×