(Foto's: Chris de Waard).

Gemeente voegt daad bij woord in Huigpark

De borden die de gemeente heeft geplaatst bij de ingangen van het Huigpark laten aan duidelijkheid niets te wensen over. Er wordt de komende tijd streng opgetreden tegen mensen die overlast veroorzaken.

Aanleiding is een noodkreet die de wijkvereniging Noordvest-Molenbuurt begin deze maand de wereld in stuurde. Tot diep in de nacht hebben omwonenden last van schreeuwende en lachende mensen, waardoor ze geen oog dicht doen. Ook is er volgens de buurt sprake van ‘ongeremde neukpartijen’ in de slecht verlichte hoek bij de Houtmarkt.

Geconfronteerd met de overlast kondigde burgemeester Lenferink eind vorige week in een uitzending van het Sleutelstad radioprogramma Nieuws071 al aan op korte termijn met maatregelen te zullen komen, waarbij aan een aantal wensen van de wijk tegemoet zou worden gekomen. Hij voegt nu de daad bij het woord. Naast meer toezicht komt er ’s avonds een samenscholingsverbod voor het sportpleintje.

 

Leiden Maatschappij Politiek Overlast Huigpark


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×