(Foto: Chris de Waard).

Aanleg nieuw riool: Hooigracht afgesloten tot en met 28 september

De Hooigracht is vanaf vanavond 19.00 uur afgesloten voor al het verkeer. Er wordt tot en met 28 september gewerkt aan de aanleg van een nieuwe riolering. Daarna krijgt de Hooigracht zijn nieuwe inrichting.

De aannemer werkt in deze periode zeven dagen in de week tussen 06.00 en 23.00 uur. Werkzaamheden met de meeste overlast worden zoveel mogelijk overdag uitgevoerd. “Maar het is onvermijdelijk dat u iets gaat merken van de werkzaamheden die in de vroege ochtend en avond gebeuren”, aldus een woordvoerder.

Gele borden
De woningen en winkels blijven voor voetgangers bereikbaar. Voor het doorgaand auto- en fietsverkeer staan omleidingsroutes aangegeven op gele borden.

 

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×