BPS-voorzitter Aad Barnhoorn en de voorzitter van Ondernemend Leiden, Nico Tates, hebben hun handtekening gezet onder een tweejarige overeenkomst. (Foto: PR).

Business Platform Schipholweg-Schuttersveld zoekt aansluiting bij Ondernemend Leiden

Het Business Platform Schipholweg-Schuttersveld (BPS) sluit zich aan bij Ondernemend Leiden. De belangenorganisatie voor het bedrijfsleven in de stad is er blij mee. “Met deze samenwerking kunnen we nog beter stadsbreed de belangen behartigen voor ondernemers”, zegt OL-voorzitter Nico Tates.

Ook voorzitter Aad Barnhoorn van het BPS denkt dat de samenwerking zijn organisatie veel gaat opleveren: “Het is mooi dat het gebied rondom de Schipholweg en het Schuttersveld nu beter op de kaart komt. Door de expertise en goede politieke connecties van Ondernemend Leiden denken wij samen een aantal doelen te kunnen bereiken.” Barnhoorn denkt daarbij onder meer aan de verlaging van de Onroerendezaakbelasting (OZB): “Leiden is veruit de duurste gemeente in regio.” Andere thema’s waar de ondernemers zich de komende tijd mee bezig blijven of gaan houden zijn een LED-schermenproject, parkeren, bereikbaarheid, ruimte voor bedrijven, het vestigingsklimaat en de aansluiting van onderwijs en arbeidsmarkt.

Economie Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×