(Foto: Politie).

Politie trapt niet in wisseltruc

Agenten zagen woensdagavond een auto met hoge snelheid de afrit nemen van de N206 naar de Willem Enthovenstraat. Bij het zien van de politie trapte de bestuurder het gas in en ging er met een snelheid van 90 km/h vandoor op een stuk waar 30 km/h is toegestaan.

Na een bocht sprong de bestuurder de auto uit en wisselde snel van plek met de bijrijder. Dit allemaal in het zicht van de agent. Deze trapte dan ook niet in de grote wisseltruc.

De bestuurder bleek onder invloed te zijn van drugs en bovendien een ongeldig rijbewijs te hebben. Het ging om een 19-jarige man uit Noordwijk. Hij is aangehouden. Voor deze twee feiten en de snelheid kreeg hij een proces-verbaal.

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×