(Foto: RijnlandRoute).

Weekendafsluiting A4 richting Den Haag

De A4 tussen Leiden en Leidschendam is vanaf vanavond 21.00 uur tot en met maandagochtend 05.00 uur tussen de N11 en het Prins Clausplein in de richting Den Haag afgesloten. Richting Amsterdam blijven twee rijbanen beschikbaar.

De reden voor de afsluiting is het plaatsen van een nieuwe duiker onder de A4 bij Leidschendammerhout. De duiker is nodig voor een goede waterhuishouding in het gebied van de Starrevaartpolder en de Damhouderpolder.

Ook worden werkzaamheden uitgevoerd voor het verleggen van de A4. De rijbaan richting Den Haag is in september al verlegd naar de definitieve locatie onder de fly-overs van het nieuwe knooppunt Hofvliet. Na dit weekend is ook de rijbaan richting Amsterdam verlegd.

Omleidingen
Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van maximaal een uur. Het verkeer richting Amsterdam wordt omgeleid via de snelwegen A12 en de A2, het verkeer richting Den Haag wordt omgeleid via de A44. Het lokale verkeer wordt omgeleid via de N11 en de A44.

Maatschappij Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×