(Foto: Omroep West).

Update: landelijke storing bij GGD is voorbij

De GGD meldt dat de landelijke storing in het registratiesysteem  voor coronatests voorbij is. De storing zorgde vanochtend voor problemen bij de teststraten, zo ook bij de testlocatie aan de Plesmanlaan in Leiden. De wachttijden nemen in de loop van de dag af, maar de vertraging kan nog enige tijd aanhouden meldt GGD.

Mediapartner Omroep West nam vanochtend een kijkje bij de nieuwe testlocatie aan de Plesmanlaan in Leiden en zag door de storing in het registratiesysteem lange wachtrijen ontstaan.

West-verslaggever Miranda van Dam was tijdens de storing bij de teststraat aan de Plesmanlaan in Leiden. Een lange rij automobilisten staat te wachten tot ze kunnen worden getest. “Sommige mensen staan al een uur te wachten.”

Leiden Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×